Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Könyves blog

Chain reaction - Láncreakció
2014.06.10.

Simone Elkeles imád izgalmas és romantikus könyveket írni a tinédzsereknek, és imád rajongóival találkozni.

Búcsú Márqueztől
2014.04.22.

A kolumbiai és a mexikói kormány tagjai - élükön az elnökökkel - álltak díszőrséget sárga rózsákkal díszített urnája mellett.

Jill Mansell: Szerepcsere
2014.02.02.

Dexter Yates jóképű, gazdag pénzügyi szakértő. Igazi nőfaló, gondtalanul él Londonban, az ágyában szebbnél szebb nők váltják egymást. Ám a helyzet drámaian megváltozik, amikor...

Seth MacFarlane első regénye
2014.01.30.

Első könyvével rukkol elő Seth MacFarlane, a Family Guy, az Amerikai fater és a Ted alkotója. Az Emmy-díjas rajzfilmkészítő új könyve a május végén megjelenő, A Million Ways to Die in the West című westernvígjátékának regényesített változata lesz.

Az olvasás hatása az agyra
2014.01.09.

Egy kutatócsoport szerint a jó könyvek olvasása megváltoztatja az agyat: a katarzis hatása úgy módosítja az idegpályákat, mintha csakugyan megéltük volna az olvasottakat.

Chuck Palahniuk nem tart a Harcosok klubja folytatásától, ám még nem tudja, mi lesz a vége
2013.11.29.

 Mióta a szerző bejelentette, hogy legismertebb alkotása hamarosan folytatódni fog, azóta a rajongók éheznek minden apró részletre a történettel kapcsolatban. Palahniuk pedig nem titkolózik, csak sok mindent még ő maga sem tud.

Megfilmesítik Tolkien életét
2013.11.25.

Tolkien neve sokaknak egyet jelent a fantasy műfaj megteremtésével, és végre hamarosan azt is megismerhetjük, hogy mi ihlette a remek brit írót A hobbit és A Gyűrűk Ura megírásához.

Ki volt Edgar Allan Poe?
2013.10.10.

Sokan ismerik a nevét, ám kevesen tudják azt, hogy ki is volt valójában Edgar Allan Poe, a tragikus sorsú irodalmi hős, aki mindössze 40 évet élt, de művei a mai napig meghatározó alkotások maradtak.

Elhunyt Tom Clancy
2013.10.04.

Október 1-én elhunyt Tom Clancy, amerikai író, akit a hidegháború alatti és utáni időszakban játszódó történeteiről ismert meg a világ.

Előzetesen mutatkozott meg a Doctor Sleep
2013.09.30.

Stephen King új regénye az Egyesült Államokban már kapható, s ennek örömére megérkezett a könyv remekül sikerült előzetese is. Dan Torrance története A ragyogás vonalát folytatja tovább, mégpedig nem akármilyen formában.