Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Jill Mansell: Szerepcsere
2014.02.02.

Dexter Yates jóképű, gazdag pénzügyi szakértő. Igazi nőfaló, gondtalanul él Londonban, az ágyában szebbnél szebb nők váltják egymást. Ám a helyzet drámaian megváltozik, amikor nővére meghal, és kiderül, Dexter gyámságára hagyta 8 hónapos kislányát, Delphit.
Molly Hayes grafikusnő korábbi párkapcsolatai rendre kudarcba fulladtak. Amikor Dexter a kisbabával a szomszédjába költözik, lassan kölcsönös vonzalom alakul ki köztük. De Molly óvatos, és nem mer hinni a tapasztalt nőcsábásznak. Elege van már a kötődésre képtelen férfiakból.
Egyértelmű a kérdés: mit kell Dexternek tennie, hogy Molly higgyen neki?

 

Jill Mansel főállású brit író, partnerével és gyermekeivel Bristolban él. Már gyermekkorában is írogatott vidám történeteket testvéréről és saját életéről, de akkor még egyáltalán nem gondolta azt, hogy ebből fog megélni...

Romantikus regényeinek köszönhetően mára az egyik legnépszerűbb angol írónőként tartják számon. Regényeit életszerű helyzetek, csavaros történetek és humoros csattanók teszik letehetetlenné. Műveit eddig több mint 5 millió példányban adták el, stílusát a kritikusok Marian Keyes, Sophie Kinsella és Nora Roberts könyveihez hasonlítják. Magyarul eddig megjelent köteteit szinte mind szétkapkodták: Az első az utolsó?, Újrakezdés, Szólóban, Miranda nagy tévedése, Vegyespáros.