Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Megmutatták King könyvének borítóját
2013.03.06.
Megtudhattuk, hogy milyen Stephen King új könyvének borítója

Stephen King idén megjelenteti A ragyogás folytatását, amely a Doctor Sleep címet viseli és Danny Torrance történetét helyezi középpontba. Az is kiderült végre, hogy milyen borítóval kell majd az üzletek polcain keresnünk.

 Stephen King az idei esztendőben, egészen pontosan szeptember 24-én szeretné a könyvesboltok polcain tudni új írását, amely a sokak által kedvelt A ragyogás folytatása lesz, és a már megismert Danny Torrance történetét meséli tovább. Az előző regényben megismert kisfiú már a múlté, helyette egy megtört felnőtt vette át a helyét, aki a másvilágra segíti egy idősotthon betegeit, valamint egy új gyermek is feltűnik a történetben: ő Abra, akinek szintén a „ragyogás” az ajándéka és az átka egyaránt. 
 
Az ősszel megjelenő regényről már korábban leírtuk, amit csak tudni lehet, ám most végre megtudhattuk azt is, hogy milyen borítóval kerül majd az amerikai boltok polcaira. Sajnos arról még nincs hír, hogy a magyar könyvesboltok is ugyanebből a kiadásból kapnak-e, de ha igen, akkor igazán nem lesz okunk panaszra.