Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Ilyen lesz Dan Brown új könyvének borítója
2013.02.21.
Az Inferno hamarosan megjelenik, mégpedig igazán impozáns borítóval

Idén májusban fog megjelenni Dan Brown legújabb könyve, amely Dante Alighieri nyomába ered, hogy felfedeztesse az olvasókkal a Pokol 9 bugyrát. Az Inferno az eddig jól ismert stílusban meséli majd tovább Robert Langdon lélegzetelállító kalandjait.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy milyen is lesz Dan Brown legújabb, szám szerint a hatodik regénye. A történet tovább meséli majd a jól ismert szimbólumkutató, Robert Langdon kalandjait, aki ezúttal Dante Alighieri nyomába ered, hogy feltárja a Pokol kilenc bugyrát. A minap egy interjú során az is kiderült végre, hogy milyen is lesz a sokak által várt Inferno borítója, amelyet maga az író mutatott be egy interjú során. Az Inferno fedőlapján láthatjuk a történet középpontjában helyet kapó Dante arcképét, valamint körülötte az emlegetett 9 kört, amellyel a Pokolban találkozott. 

Érdemes lesz tehát megjegyeznünk a borítót, hogy a külföldi megjelenést követően a magyar könyvesboltokban is tudjuk majd, hogy mit is kell keresnünk, hiszen kár lenne Dan Brown legújabb munkájáról lemaradni azoknak, akiknek az előző öt is elnyerte a tetszését.