Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Az Egyesült Királyságban új borítót kap Harry Potter története
2013.07.02.
Nem csak az USA országaiban, hanem az Egyesült Királyságban is új köntösbe öltözik a sorozat

Nem csak Amerikában, hanem az Egyesült Királyságban is új borítóval fog megjelenni J. K Rowling nagysikerű regénysorozata, az ifjú varázslótanonc története.

1997 óta hatalmas népszerűségnek örvend J. K. Rowling regénysorozata, amely egy kissé sem átlagos fiú még kevésbé átlagos történetét meséli el. Harry Potter egy varázsló, akinek hét évét követjük végig a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falain belül és azon túl is. Rowling története a 2000-es években volt a legnépszerűbb, de a szülők még most is előszeretettel vásárolják gyermekeiknek a barátságról, az összetartásról és a szeretetről szóló történetet. 

Nem csak a fiatalok, hanem az idősebbek is szeretik a varázslótanonc történetét, ezért a Bloomsbury Publishing kiadó eldöntötte, hogy idén az Egyesült Királyságban új borítóval küldik a sorozatot a könyvesboltok polcaira. Andrew Davidson munkái sokkal letisztultabb stílust képviselnek, mint az eredeti ábrázolásért felelős Mary GrandPré, és így talán könnyebb lesz a felnőtteket is megcélozni az új külsővel. Az első három könyv új köntösben július 18-tól lesz kapható, míg a negyedik és ötödik kötet augusztus 15-én érkezik, a befejező hatodik és hetedik pedig szeptember 26-án lát napvilágot.