Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Megjelent Dan Brown új regénye, az Inferno
2013.05.15.
Mit gondolnak róla a kritikusok?

Tegnap, május 14-én megjelent a közkedvelt író, Dan Brown új regénye, amely a szakértők szerint az idei év egyik legnagyobb anyagi sikere lehet.

Hatodik alkalommal mutatja be a nagyközönségnek Dan Brown azt, hogy miként is tud történetet mesélni. Ismét Robert Langdon került a regény középpontjába, aki ezúttal Dante Alighieri műve, az Isteni színjáték nyomán kell, hogy megoldja a rejtélyes esetet. A nagy titkolózásnak köszönhetően semmi egyéb információ nem láthatott napvilágot a megjelenés előtt sőt, még a fordítások is nagy titokban voltak tartva

A kiadó és a kritikusok szerint is az idei év egyik legnagyobb anyagi sikere lehet az Inferno címmel ellátott regény, amely tegnap jelent meg külföldön. A magyar megjelenésre még néhány hónapot várni kell, ám a kritikusok véleménye szerint nem fogunk majd csalódni. Persze nem minden kritika pozitív, hiszen a Telegraph szakértője szerint eddig ez Dan Brown legambiciózusabb alkotása, ám egyben a legrosszabb is. A Guardian véleménye különbözik, hiszen szerintük ismét egy remek regénnyel örvendeztette meg Brown a műfaj kedvelőit.