Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Középföldére tart Stephenie Meyer?
2013.08.15.

A hatalmas népszerűségnek örvendő tinisorozat szerzője, Stephenie Meyer szeretné már maga mögött tudni Edward és Bella történetét, ám tervezi visszatérését a fantasy világába.

Mind könyvben, mind pedig filmként már véget ért Edward, Bella és Jacob szerelmi háromszöge, ám ahogy arról korábban hallani lehetett, Hollywood talán még folytatni fogja a nagyképernyős változat, de ezt már az eredeti író nélkül. Meyer szeretné már maga mögött tudni a vámpírokat és valami más felé venné az irányt. Elmondása szerint már csak akkor lenne hajlandó ismét róluk írni, ha a blogján jelentethetné meg a rövid bejegyzést, s az a három főszereplő halálát mesélné el. Kemény szavak egy olyan történettel kapcsolatban, amely meghozta neki a hírnevet és a temérdek bevételt. 

„Minden nap egyre távolabb kerülök az Alkonyat világától. Számomra nem egy boldog hely.”

A vele készített interjúban elhangzott egy olyan mondat is, amely talán a Tolkien rajongók szívében kelt félelmet: „Szeretnék más világban tölteni több időt, mint például Középfölde”. Bármennyi rajongó is kedveli az Alkonyat sorozatot, azt valljuk be, hogy a Stephenie Meyer és Tolkien által megteremtett világokat összehasonlítani sem lehet, annyira különböznek. Vajon mire gondolt pontosan az írónő? Talán hamarosan megtudjuk, hogy miért is szeretne több időt tölteni a hobbitok világában.