Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Jövő augusztusban költözik nagyképernyőre a Szürke ötven árnyalata
2013.07.04.
Filmvászonra költözik a tavalyi esztendő legsikeresebb regénye.

A tavaly megjelent regény meghozta E. L. James számára a hatalmas sikert, amely azóta már mérséklődött, de még mindig a könyves blogok és magazinok egyik fő témája az erotikus regény.

Persze az sem volt titok, hogy miután a könyv óriási sikereket ért el, a filmkészítők sem fognak tétlenkedni. Már a tavalyi esztendő végén felröppentek a hírek egy mozis változatról, és persze a rajongók már neki is kezdtek a találgatásoknak. Vajon melyik Hollywoodi színészek a legesélyesebbek Anastasia Steel és Christian Grey megszemélyesítésére? Már egészen Robert Pattinsontól Ian Somerhalderig, valamint Emma Watsontól Mila Kunisig mindenki felmerült, aki korban illik a szerepekhez. 

A szado-mazo románc filmváltozatának egyik producere, Dana Brunetti jelentette be Facebookon, hogy a mozivászonra szánt változat 2014. augusztus 1-től lesz látható. A szereplőkről még semmi konkrétum nem derült ki, mint ahogy a történet átírásáról sem hoztak nyilvánosságra információkat. A bejelentés tükrében számíthatunk arra, hogy hamarosan megrohamoznak bennünket az információk a filmről.