Vásároljon könyvet mobil készülékével egyszerűen.

Bejárható az Abszolút út a Google Maps segítségével
2013.07.09.
A Google segítségével megláthat a jól ismert üzleteket, helyeket.

Elmúltál 11 és nem érkezett levél a Roxfortból? Mindig is szerettél volna eljutni az Abszol útra, hogy meglásd Olivander üzletét, varázskirakatokat nézegess, a gyönyörű macskaköves úton járj? A Google Maps segítségével most lehetőséged nyílik igaz, csak virtuálisan.

Harry Potter története már évek óta befejeződött, minden rajongó ismeri, hogyan is ért véget az ifjú varázslótanonc kalandja. Arra is emlékeznek a rajongók, hogyan is kezdődött? Mennyire varázslatos élmény volt, amikor először „jártunk” az Abszol úton, képzeletünk először tárta elénk a varázslatos üzleteket, a gyönyörű helyet, ahol minden varázsló megvásárolhatja iskolai felszereléseit. A filmekért felelős Warner Bros. szakembereinek képzeletében is remek látványt nyújtott az ismert utca, és a Google Maps segítségével mindenki bejárhatja.

A nyolcadik Potter-film forgatásáról még fennmaradt a díszlet, amely Londonban egy túra keretein belül megtekinthető, de a stúdió gondolt azokra is, akik nem tudnak eljutni az angliai fővárosba egy kis túra erejéig. Nekik ugyanis az Abszol út díszlete a Google Mapson is megteekinthető, de persze korlátozásokkal, hiszen a fizető vendégek juthatnak csak be pl. Dumbledora irodájába, ahová a térkép már nem vezet el bennünket.